FacebookTwitterLinkedIn

Cea de-a IX-a ediție a Summitului RBL scoate la lumină punctele nevăzute și ne arată care sunt efectele lor asupra vieții și afacerilor noastre. Ne vom uita la cum ne-a influențat pandemia businessurile, cum a afectat societatea, educația, relația dintre angajat și angajator și între colegi.

Sesiunea de deschidere a Summitului RBL ne va oferi o perspectivă a lecțiilor aduse de pandemie, vom continua cu o prezentare a realităților pe care nu le vedem, a decalajelor produse sau adâncite de ultimul an. Ulterior, ne vom uita la cum s-a transformat piața muncii și stilul de muncă în contextul actual și cum securitatea cibernetică este un blind spot care ne privește pe toți. Prima zi se va încheia cu Gala MERITO, iar ziua a doua va începe cu o sesiune dedicată abilităților necesare pentru piața forței de muncă a viitorului. Ulterior punem sub reflectoare modalitățile de finanțare pentru business, continuând cu posibilele punctele oarbe ale viitorului și cu o sesiune interactivă dedicată proiectelor RBL.

Chiar dacă locurile în sală vor fi limitate de restricțiile în vigoare (și doar pentru persoane cu schemă completă de vaccinare împotriva COVID-19), ne vom bucura împreună de discuții cu sens, conținut de calitate și proiecte concrete, ca de fiecare dată în ultimii 10 ani.

Persoanele care și-au păstrat biletul de anul trecut au avut acum prioritate în a ocupa unul dintre locurile disponibile în sală, conform restricțiilor în vigoare. Astfel că, în acest moment sunt disponibile doar bilete cu prezență online. Biletele pot fi achiziționate de pe summit.rbls.ro.

Într-o lume în care globalizarea a devenit regulă, succesul e doar o chestiune de perspectivă. Acceptă provocarea și vino să privești lucrurile în ansamblu, din unghiul care nu-ți blochează perspectiva.

* Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor reglementărilor împotriva răspândirii COVID-19 aflate în vigoare la momentul respectiv. Numărul de locuri în sală la eveniment poate fi modificat în orice moment conform restricțiilor, iar persoanele afectate de această situație vor putea avea acces online.

—–

Summitul Romanian Business Leaders este cel mai mare eveniment de business al anului, aducând împreună, pentru două zile, peste 200 de antreprenori și directori de companii românești și străine, personalități publice, lideri ai societății civile și invitați speciali din România și străinătate pentru a dezbate priorități și teme cu impact major pentru mediul de afaceri și pentru a genera soluții, prin proiecte concrete de schimbare, în trei zone de acțiune: (1) educație, (2) cultură antreprenorială și (3) bună guvernare.

Summitul Romanian Business Leaders este locul unde au luat naștere în ultimii zece ani, proiecte cu impact major în societatea românească, precum RePatriot, Merito, Vreau Să Fiu Antreprenor, SuperTeach, Antreprenoria, Scale Out, Antreprenorești și Antrenament Pentru Viitor. Aceste proiecte au implicat peste 35.000 de elevi, mai mult de 10.000 de profesori și cel puțin 1.000 de antreprenori tineri care au pornit și dezvoltat afaceri de succes în România, cu sprijinul și implicarea membrilor Romanian Business Leaders.