Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

IWC Schaffhausen – o nouă colecție de ceasuri lansată pe acorduri de jazz din anii ’30

IWC Schaffhausen a celebrat în cadrul unei gale lansarea celei mai noi colecții ceasuri „Pilot's Watch”, alături de 800 de invitați de seamă și un program artistic memorabil.
IWC Schaffhausen at SIHH 2016 - Day 2

„Mulți dintre noi au împărtășit o fascinație pentru aeronave și zbor încă din copilărie, iar ceasurile „Pilot’s Watch” reprezintă această pasiune pe care o putem purta la încheietură și sunt populare printre pasionații de orologerie din întreaga lume”, spune Georges Kern, CEO IWC Schaffhausen, rezumând semnificația acestei colecții legendare.

GALERIE FOTO DE LA GALA IWC SCHAFFHAUSEN

Caracteristicile acestei colecții, începând de la desigul cadranului, până la carcasa din fier, care protejează împotriva câmpurilor magnetice, respectă de 80 de ani încoace tipologia colecției inițiale Schaffhausen. Așadar, IWC și invitații săi au sărbătorit și lansarea primului Pilot Watch IWC din 1936.

Evenimentul de lansare, cu tematica „Epoca de aur” a avut loc la Salonul Internațional Haute Horologerie (SIHH) din Geneva, unde show-ul a fost asigurat de formația The Pepe Lienhard Big Band din Elveția, alături de legende ale muzicii precum Patti Austin, Ronan Keating, Curtis Stigers, Eric Harland și Till Brönner, care au interpretat piese consacrate de jazz și swing din acea perioadă. Atmosfera a fost întregită și de un ansablul din Anglia, o trupă de 20 de dansatori, care au prezentat o coregrafie inspirată de anii 1930.

Printre invitați s-au numărat, pe lângă binecunoscuții ambasadori ai brandului, și numeroase celebrități, precum actrițele Rosamund Pike, Hilary Swank și Zhou Xun, actorii Christoph Waltz, Scott Eastwood, Chris Evans, Dev Patel, Elyas M’Barek și Moritz Bleibtreu, piloții de Formula 1 Lewis Hamilton și Nico Rosberg sau modelele Adriana Lima sau Karolína Kurková.

„M-am bucurat de fiecare minut. Atmosfera anilor 30 a fost atât de creativ interpretată încât m-am simțit ca într-un scenariu de film”, a spus ambasadoarea brandului IWC, Rosamuna Pike, care a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Gone Girl”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii