Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

IWC SCHAFFHAUSEN lansează primul ceas confecționat din Ceratanium

Aniversând 50 de ani de la fabricarea piesei Aquatimer, compania elvețiană lansează cel mai nou ceas marca IWC SCHAFFHAUSEN, a cărui carcasă este confecționată din Ceratanium, un material compus din ceramică și titan.
ceratanium

IWC SCHAFFHAUSEN produce ceasuri din 1868, timp în care și-a câștigat renumele internațional de brand de lux, bazându-se pe soluții inovatoare, precizie și design exclusivist. În plus, compania s-a dedicat protejării mediului, dar și a instituțiilor specializate în drepturile copiilor și ale tinerilor.

Când buteliile de oxigen au început să fie din ce în ce mai folosite, IWC a folosit acest context pentru a produce primul Aquatimer în 1967, devenit ulterior esența casei elvețiene. Anul acesta se celebrează 50 de ani de la producerea primului Aquatimer, un ceas rezistent la apă, până la o adâncime de 200 de metri. Cu ocazia aniversării, s-a lansat ediția specială „50 Years Aquatimer”, a cărei caracteristică de bază constă în materialul folosit, o combinație de ceramică și titan.

Rezultatul unei munci de peste cinci ani se traduce printr-un material la fel de incasabil precum titanul, dar în aceeași măsură, la fel de rezistent la impact, precum ceramica, acestor avantaje adăugându-se și protecția împotriva coroziunii. Cadranul negru afișează două funcții importante ale piesei aniversare: un cronograf și un calendar digital.

Citește și Longines relansează colecția „Avigation BigEye”, inspirată din Epoca de Aur a Aviației

„Din moment ce am fost pionieri în utilizarea titanului și a ceramicii în producerea ceasurilor, încă din 1980, ne-am gândit să subliniem priceperea noastră creând o piesă precum Ceratanium” declară CEO-ul companiei, Christoph Grainger-Herr.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii