Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

IWC Portofino: ceasul ca o verighetă

Cel mai frecvent, cuplurile îşi sărbătoresc dragostea printr-o pereche de inele, dar IWC demonstrează că un ceas este un simbol la fel de puternic. Cea mai nouă ediţie a modelului Portofino, „For Two“ a fost creată special pentru a fi impartaşită şi vine în două dimensiuni, adresate lui şi ei.
 aboneaza-te
IW_458105_356504.jpg

IWC Portofino a fost prezentat pentru prima data acum aproape 25 de ani. Denumit dupa un fost sat pescaresc din Genoa, Italia, ceasul a ajuns sa fie un simbol pentru un stil de viata relaxat si in acelasi timp elegant, specific italienilor si sud-europenilor in general.

Orologeria din Schaffhausen si-a propus sa captureze putin din acest sentiment de „joie de vivre“ prin doua ceasuri care impart un design comun si mecanisme cu specificatii tehnice asemanatoare – exact ca in cuplu.

Mecanismul automatic al celor doua ceasuri bate in tandem la aceeasi frecventa de 4Hz si beneficiaza de o rezerva de mers de 42 de ore. In plus, pe langa ore, minute si secunde, ambele ceasuri sunt puse in valoare de o functie de potrivire rapida a datei.Diferenta notabila e aceea de dimensiune: carcasa modelulului barbatesc are un diametru de 40mm, in timp ce ceasul de dama ajunge la 37 mm.

Elementele comune sunt vizibile aproape imediat, modelele in pereche impartind cureaua din acelasi material, detalii ale cadranului sau catarama. Si pentru ca niciun cuplu nu seamana cu altul, producatorul a lansat Portofino For Two in 8 perechi diferite, pornind de la modele din otel inoxidabil si ajungand pana la „Couple no. 8“a carui carcasa e fabricata din aur rosu si batuta cu diamante – 72 pentru ceasul barbatesc si 66 in cazul celui de dama.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii