Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

IWC îmbogățește colecția Aquatimer cu trei modele automatice

Poate că ceasurile de scufundări mecanice și-au pierdut din gloria de altă dată, dar cele trei noi modele IWC par pregătite oricând să înfrunte condiții extreme.
IW379505 lr

Un ceas care poartă numele unui vulcan, modelul Jacques-Yves Cousteau, dedicat exploratorului francez, AquatimerAutomatic 2000 sunt extensiile „dure“ ale unei familii care a scris deja istorie.

IWC propune o paletă tricoloră familiară pentru noua sa linie Aquatimer. Linia se deschide cu Chronograph „La Cumbre Vulcano“, un model dominat de cadranul cu accente vișinii, dedicat unui vulcan cu același nume de pe insula Fernandina, arhipelagul Galapagos. Cu un bezel dublu (intern / extern), folosit de scafandrii pentru calcularea timpilor de scufundare, ceasul e pus în funcțiune de un mecanism automatic cu funcție de cronograf și dată. Carcasa masivă cu un diametru de 44 de milimetri a fost fabricată din oțel inoxidabil și, alături de coroana cu filet, asigură etanșeitatea modelului până la o presiune de 30 de bari. IW329005 lr

De-a lungul timpului, IWC a devenit unul dintre prietenii societății Cousteau, implicându-se în restaurarea celebrului Calypso, vasul legendă care a fost folosit la toate expedițiile. Ceasul cu cadran albastru i-a fost dedicat lui Jean-Jacques Cousteau și, în onoarea lui, capacul e gravat cu portretul său. Caracasa măsoară 42 mm în diametru și ascunde un calibru 30120 cu armare automată și funcție de dată.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii