Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Iveco Defence Vehicles câștigă contractul de 700 de milioane euro cu sprijinul bpv Grigorescu Stefanica

Bpv Grigorescu Ștefănică a asistat Iveco Defence Vehicles (IDV), parte a grupului de companii CNH Industrial, în cadrul procedurii de achiziție publică organizată de Ministerului Apărării Naționale pentru achiziția a peste 2.900 de vehicule militare, valoarea totală a contractului fiind de peste 700 milioane de euro.
 aboneaza-te
bani dolari euro

Procedura a fost finalizată cu atribuirea contractului cadru către IDV în decembrie 2019, primul lot de 942 de vehicule urmând a fi livrat pe parcursul a patru ani, începând cu anul 2020.

În ultimele 12 luni procedura de achiziție a fost contestată de mai multe ori de cel mai apropiat concurent al IDV, însă instanțele române au respins toate cererile acestuia.

IDV a fost consiliat de o echipă formată din experți în achiziții publice și litigii, condusă de Anca Albulescu, Partener și Coordonator al Practicii de Achiziții Publice, și Daniel Ștefănică, Partener și Coordonator al Departamentului de Litigii din cadrul bpv Grigorescu Ștefănică, asistați de Raluca Marcu, Avocat senior coordonator, și Șerban Dumitrescu, Avocat senior.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii