Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

În iunie la AMC, două seriale de excepție

Luna iunie la televiziunea AMC aduce două seriale de excepție. Luni, 3 iunie, de la ora 4:00 și 22:00 revine serialul cu zombie, ”Fear the Walking Dead” cu sezonul al cincilea, iar din 6 iunie, are premiera noul serial horror, NOS4A2 (Nosferatu).  
FTWD_501_RG_1204_0247_RT(1)

Un nou episode din Fear the Walking Dead se va difuza pe AMC, în fiecare luni de la ora 4:00, în același timp cu premiera americană, apoi în reluare, în aceeași zi de la ora 22:00.

Din 6 iunie, AMC aduce cel mai nou serial, producție proprie, adaptare după romanul lui Joe Hill, NOS4A2.
Producția îi are în rolurile principale pe Zachary Quinto și Ashleigh Cummings și spune o altfel de poveste cu vampiri.  NOS4A2 o urmărește pe Vic McQueen, interpretată de Ashleigh Cummings, o tânără talentată care descoperă că are capacitatea supranaturală de a găsi lucrurile pierdute. Din cauza acestui talent, se trezește într-un conflict cu maleficul și nemuritorul Charlie Manx, interpretat de actorul nominalizat la Emmy®, Zachary Quinto. Manx este un răufăcător supranatural care se hrănește cu sufletele copiilor și depozitează ce a mai rămas din ei în Christmasland – un loc deformat al imaginației lui Manx, în care fiecare zi este ziua Crăciunului și nefericirea este interzisă prin lege. Vic se străduiește să-l învingă pe Manx și să le elibereze pe victimele acestuia – fără să-și piardă mințile sau să devină și ea însăși o victimă.

 

Odată cu noul serial NOS4A2, AMC a lansat și un filtru special pentru pozele făcute de utilizatorii facebook. Astfel, oricine se poate transforma în maleficul Charlie Manx, folosind ”Manx Yourself”, accesând direct: NOS4A2.com/ManxYourself .

 

Cu aceste două premiere captivante la început de vară, AMC ne asigură că vom petrece serile călduroase în fața micului ecran, urmărind cu sufletul la gură evoluția vechilor personaje din Fear the walking Dead și apreciind construcția noilor personaje, a intrigii și a desfășurării poveștii în noua producție, NOS4A2.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii