Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Iulian Stanciu a preluat controlul producătorului de biciclete Pegas

Distribuitorul IT&C NOD, deţinut de Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, a preluat controlul producătorului de biciclete Atelierele Pegas şi îşi propune ca în trei ani să crească de zece ori producţia şi să deschidă o fabrică unde să ajungă la minim 100.000 de biciclete pe an în cinci ani, informează MEDIAFAX.
Iulian Stanciu_Director General eMAG_1

Compania Atelierele Pegas produce circa 2.500 de biciclete anual, iar în următorii trei ani ţinteşte o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de cinci milioane de euro, a anunţat Network One Distribution (NOD) într-un comunicat.

Andrei Botescu, director general şi fondator Atelierele Pegas, a declarat: „Împreună cu NOD vom extinde atât gama de biciclete pentru toate palierele de vârstă şi categoriile de produse, cât şi prezenţa brandului la nivel naţional şi internaţional, aşa cum ne-am dorit. Ţelul meu pe următorii cinci ani este să dezvoltăm o facilitate de producţie integrată în ţara noastră cu ajutorul căreia sa putem produce cel puţin 100.000 de biciclete pe an”.

CITEȘTE: „HAIDEȚI ÎN TEAM BUILDING!”

Până în prezent, Pegas a livrat peste 5.000 de biciclete din noile colecţii clienţilor din ţară, dar şi în alte state din Europa.

Noua divizie NOD are ca obiective strategice dezvoltarea de branduri proprii, consolidarea şi internaţionalizarea lor, precum şi furnizarea serviciilor de outsourcing în dezvoltarea de produs pentru alţi producători.

În prezent, NOD are în portofoliu opt branduri proprii: Cooking by Heinner şi Vanora Home (menaj), Ugrow (puericultură), Momki (jucării), Serioux (IT), Heinner (electrocasnice si unelte) şi Horizon (TV si Monitoare) şi cel mai recent, Pegas (biciclete şi accesorii).

VEZI TOPUL TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI CU CELE MAI MARI ÎNCASĂRI DE PUBLICITATE (9 LUNI 2015)!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii