Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Reinventarea României |
|

Iulian Nedea (Simtel Team): Ne-am propus ca în maxim 7 ani să ajungem la o capitalizare de 1 miliard de lei

Piața AeRO are avantajele ei, consideră Iulian Nedea, CEO si Cofondator Simtel Team. Acesta punctează faptul că aici sunt foarte mulți investitori din zona de retail și acest lucru asigură o perioadă de timp necesară pentru a-și pune în practică planurile pe care le-a gândit pe termen lung.
Iulian Simtel[614]

„Într-o piață principală, acolo găsim investitorii instituționali care pot să aibă interese de preluare și atunci eu nu m-aș mai concentra pe creștere și aducerea de proiecte și ar trebui să mă uit cu atenție la intențiile companiilor care vin către noi”.

În ceea ce privește listarea pe piața principală a bursei, Iulian Nedea declară că mai important este creșterea capitalizării, obiectivul fiind ca în maxim 7 ani de zile să ajungă la o capitalizare de 1 miliard de lei.

„Înainte de toate trebuie să creștem capitalizarea și ne-am propus ca în maxim 7 ani de zile să ajungem la o capitalizare de 1 miliard de lei pe piața din România. Acesta este cel mai important aspect și nu este important dacă este pe piața AeRO sau cea principală. Probabil va fi mai ușor să ajungem la această capitalizare dacă mergem pe piața principală. Sunt lucruri de evaluat, dar până atunci avem multe lucruri de făcut.”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii