Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Iulian Dinu, CEO Fitness Education School : Nu poți lua decizii care să îți afecteze angajații și să te avantajeze pe tine ca antreprenor

Iulian Dinu, C.E.O Fitness Education School si-a inceput cariera de antrenor personal de la 18 ani, urmand si absolvind cursurile Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret.
 aboneaza-te
132-30sub30-Iulian-Dinu

Si-a infiintat propria scoala de fitness, Fitness Education School, in care au fost introduse module de nutritie sportiva, marketing si management in personal training, psihologie sportiva. Fitness Education School activeaza pe piata din Romania de peste 6 ani, avand cursuri in 12 orase, iar pana in prezent a format peste 3500 de oameni ca si instructori de fitness, instructori aerobic si tehnicieni nutritionisti.

 

  1. Ce decizii de business a luat compania dvs de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

 

De cand s-au anuntat primele cazuri de Coronavirus in Bucuresti, am inceput sa luam masuri: in primul rand am ridicat gradul de curatenie in sala de fitness (am pus la dispozitia clientilor dezinfectant atat la receptive cat si in salile de curs, angajatii se dezinfecteaza periodic iar sala, aparatele si accesoriile sunt dezinfectate la cateva ore).

In momentul in care am realizat gravitatea acestui virus, am decis sa inchidem sala de fitness, pentru protejarea clientilor si a angajatilor, iar in ceea ce priveste cursurile deschise, am decis sa le amanam si sa le decalam, pentru a proteja cursantii si formatorii.

 

  1. Care sunt măsurile pe care compania dvs le-a luat în sprijinul angajaților de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

 

Este dificil sa stii ca ai afacerea oprita si ca nu ai incasari, dar in acelasi timp, nu este vina nimanui si in niciun caz, nu este vina angajatilor. Nu poti lua decizii care sa iti afecteze angajatii si sa te avantajeze pe tine ca si antreprenor. Trebuie sa iti pui angajatii pe primul loc, ca mai apoi, dupa ce se termina aceasta situatie de criza, ei sa se intoarca cu placere la munca.

De aceea, in ultima zi in care am functionat, am dat salariile, ca ei sa poata sta in aceasta perioada de izolare fara griji, sa aiba posibilitati sa isi faca cumparaturile, sa isi achizitioneze medicamente, alimente, etc.

 

  1. Care ar fi măsurile guvernamentale ce ar trebui luate în următoarea perioada de timp pentru atenua efectele negative ale coronavirusului asupra activității din sectorul în care activați.

 

In ceea ce priveste Guvernul, asteptam sa vedem cu ce masuri vor veni pentru a “ajuta” firmele private.

Orice s-ar intampla, consider ca anul 2020 este un an in care trebuie sa “rezistam” pe piata, sa reducem cheltuielile pe cat posibil, sa venim cu lucruri inovative pentru a ne pastra clientele interesata de serviciile noastre.

In acest sens, pregatim materiale pe care sa le trimitem clientilor nostri: materiale video de antrenament, ghiduri de alimentatie sanatoasa, preparata foarte usor acasa, sfaturi si tipsuri din partea antrenorilor nostri.

 

  1. Care sunt scenariile posibile pe care le vedeti pentru business-ul dvs daca epidemia continua si/sau ia amploare? Dar pentru intreaga economie romaneasca?

 

Scenariul pe care il prevad, nu este deloc unul fericit, consider ca multe firme mici si mijlocii de pe piata se indreapta spre faliment, sau vor fi obligate sa isi micsoreze activitatea, locatia, nr de angajati etc.

Pentru Bussiness-ul nostru este o perioada in care urmeaza sa pregatim niste materiale speciale, dedicate pasionatilor de sport si fitness, si de asemenea sa pregatim niste cursuri si workshopuri care pot fi facute si online.

 

  1. Cum credeti ca ati putea ajuta comunitatea – sociala si/sau de business?

 

Putem ajuta comunitatea sportiva in mai multe feluri :

  • tipsuri despre cresterea imunitatii (prin diverse combinatii de sucuri legume + fructe)
  • ghid de alimentatie sanatos, care sa creasca imunitatea
  • programe de antrenament facute acasa
  • clipuri motivationale despre antrenamente dedicate copiilor, care sa ii “oboseasca” putin, si sa numai resimta statul in casa, ca pe o corvoada.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii