Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Lideri |
|

Iulian Alexe a fost numit de către UTA (Union Tank Eckstein) în poziția de Area Manager pentru Europa de Nord și Centrală

UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG), un important emitent de carduri de combustibil pentru flotele de vehicule grele din Europa și solutii de decontare a taxelor de drum, a anuntat numirea lui Iulian Alexe, anterior Country Manager pentru România si Bulgaria,  în poziția de Area Manager pentru Europa de Nord și Centrală.
 aboneaza-te
Iulian Alexe_UTA

Numirea lui Iulian Alexe în rolul de Area Manager pentru Europa de Nord și Centrală face parte din planul UTA de a-și consolida relatiile cu clienții și de a se concentra mai bine către exigentele lor, continuând să crească și să se extindă in afara pieței de baza, Germania.

Un manager experimentat, cu două decenii de experientă pe piete B2B extrem de competitive (telecom, servicii financiare, solutii de plati, beneficii pentru angajati, incentive & rewards, gestionarea cheltuielilor, carduri de combustibil), Iulian Alexe are un palmares de performante rapide și durabile în dezvoltarea afacerilor, extindere pe piete noi, marketing strategic si operational si managementul produselor.

După un deceniu de experiență în management în telecomunicații, Iulian Alexe s-a alăturat Edenred România în 2009 ca Director de Marketing, Expense Management si Business Development. A contribuit la înfiintarea filialei române a UTA, parte a grupului Edenred, iar în 2016 a preluat rolul de Director General pentru UTA România, preluand suplimentar responsabilitatea pentru UTA Bulgaria în 2018.

Iulian Alexe se ocupă acum de o zonă diversă și in creștere rapidă, care cuprinde Scandinavia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria și Slovenia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii