FacebookTwitterLinkedIn

Gabriela Negulescu
Asociat

Căror tipuri de evenimente se adresează serviciile Event Stuff și care sunt cele mai cerute?

Event Stuff închiriază, amplasează și montează echipamente și decorațiuni pentru evenimente. Deținem în depozitele noastre câteva mii de metri pătrați de corturi de diverse forme și dimensiuni, mobilier pentru mii de persoane, sisteme de perimetrare, aparate de climatizare, accesorii și decorațiuni diverse, fiind singurul furnizor din țăra capabil să doteze cu inventarul propriu orice tip de eveniment. Ne adresăm evenimentelor private, corporate și publice ca lansări de produse, activări și aniversări pretențioase, conferințe, targuri, concerte, festivaluri sau evenimente sportive cu mii de participanți

Cum a evoluat activitatea firmei de la intrarea pe piața din România, în 2008?

Am început cu un inventar de bază cu care puteam echipa orice tip de eveniment încă din 2008. De la simplu furnizor, am devenit consultant și integrator de servicii de echipare a evenimentelor și am început să activăm și în zona conceptului și decorului de eveniment. Cifra de afaceri a crescut în medie cu 22% de la an la an iar numărul de clienți de peste 25 de ori fața de 2009. Ne bucură că printre ei se găsesc marile agenții de publicitate din țară, ca multe solicitări de echipare a evenimentelor complexe se închid la noi, ca dotăm la fiecare ediție evenimente recurente importante. Avem o echipă sudată și o experiență care se reflectă în încrederea cu care ni se solicită soluții și în implementările reușite, unele îndrăznețe, pe care le facem.

Cum arată concurența pe această piață și prin ce elemente vă diferențiați de aceasta?

Dacă în 2008 eram singurul furnizor integrat de logistică pentru evenimente, în momentul de fața ne confruntăm cu o concurență puternică și sofisticată. În continuare suntem sigurii care deținem inventarul necesar pentru dotarea oricărui tip de eveniment. Avem cea mai diversă și bogată bază materială ce poate echipa evenimente mici și mari, suntem recunoscuți pentru expertiza în găsirea de soluții creative, sigure și eficiente de montaj și pentru noutățile din inventarul nostru. Avem capacitatea de a mobiliza și amenaja cantități mari de echipamente, utilizând și resursele partenerului Event Stuff Ungaria și integrând servicii ale partenerilor locali.

Câte persoane numără echipa Event Stuff? Vă gândiți la extinderea acesteia pe viitor?

Echipa actuală număra 19 angajați permanenți însă în vârfurile de sezon aceasta ajunge chiar să se tripleze.
Ce tendințe există în ultima vreme pe această piață? Piata romanească este din ce în mai sofisticată iar atractivitatea și memorabilitatea evenimentelor sunt foarte importante pentru asigurarea returnului dorit. Clienții caută experiențe, locuri deosebite, amplasări neconvenționale, concepte inedite, dotări spectculoase. Viteza de reacție, siguranța participanților, capacitatea de integrare și inovativitatea ajung să facă diferența. Până acum am răspuns unor astfel de solicitări cu soluții eficiente. Vom continua să mobilizăm resursele necesare pentru a o face cu succes mai departe.

Ne puteți da câteva exemple de evenimente din portofoliu cu care vă mândriți?

Ne plac provocările și le răspundem cu entuziasm. În 8 ani am încheiat cu succes peste 15 caravane pentru industria agro, telecomunicații și altele, în care am bătut țara în lung și-n lat, luni de zile. Avem în portofoliu evenimente mari, recurențe, pentru care activăm ca integrator logistic și mentionez doar Bucharest Interational Air Show (4 editii) și Ziua Angliei (3). Printre evenimentele la care participăm ca furnizor de echipamente de câțiva ani se numară maratoanele și semimaratoanele internaționale ale Bucureștiului, Red Bull Soap Box și Wings for Life, Internet and Mobile World, Aspen Leadership Awards, Conferintele TEDx, Petrecerea VIVA!. Ne atrag evenimentele cu pretenții. Am montat și amenajat cortul transparent de pe terasa parcării Mall Vitan pentru evenimentul de relansare a acestuia. Am echipat evenimentul de lansare a caselor Huf Haus în România, cele organizate cu ocazia vizitei Președintelui Franței, Gala CCIFER, Gala Forbes 500, lansarea Audi Q7 și multe altele.

Ce planuri aveți pentru anul viitor și, de ce nu, pe termen lung?

Ne dorim să rămânem deschizători de drumuri prin achizițiile de logistică nouă cu care am obișnuit deja piața, vom dezvoltă în continuare serviciile de concept și decor de eveniment, precum și integrarea de servicii complementare.