Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Italia vrea să interzică Ryanair

Autoritățile aeriene din Italia au amenințat că vor interzice cursele Ryanair din cauza nerespectării măsurilor de igienă și siguranță introduse pe timp de pandemie.
 aboneaza-te

Autoritățile aeriene din Italia au amenințat că vor interzice cursele Ryanair din cauza nerespectării măsurilor de igienă și siguranță introduse pe timp de pandemie, informează The Guardian.

Enac, autoritatea italină de aviație civilă, a acuzat compania aeriană din Dublin de „încălcarea repetată a măsurilor anti-Covid-19 elaborate de guvernul italian pentru a proteja sănătatea pasagerilor”. Cu toate acestea, Ryanair neagă acuzațiile.

Nerespectarea măsurilor de siguranță pentru pasageri de către compania aeriană poate duce la interzicerea zborurilor Ryanair de pe aeroporturile dinspre sau înspre Italia.

În această țară, aeronavele companiei aeriene din Dublin folosesc 29 de aeroporturi, inclusiv în orașe importante precum Milano, Roma, Veneția și Palermo. Orice restricții pentru zborurile Ryanair ar reprezenta o problemă majoră pentru compania care își dorește să crească numărul de zboruri până la nivelul atins în 2019.

Ryanair a declarat marți că a transportat 4,4 milioane de pasageri în iulie, cu 70% mai puțin decât în 2019. Numărul pasagerilor pentru primele șapte luni ale anului 2020 a scăzut cu 35% față de anul precedent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii