Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Italia îi primește pe toți turiștii vaccinați anti-COVID-19

Prim-ministrul italian Mario Draghi a declarat joi seară, într-o conferinţă de presă, că guvernul de la Roma este gata să redeschidă economia de la începutul lunii iunie sau chiar mai devreme şi că turiştii care vor sosi în Italia trebuie să prezinte un certificat ori paşaport de vaccinare anti-Covid, informează NEWS.RO.
Mario Draghi

Mario Draghi (foto) a declarat, potrivit ABC News, că Italia trebuie să se concentreze pe vaccinarea 100% a vârstnicilor şi a persoanelor vulnerabile pentru ca activitatea economică a ţării să poată fi reluată rapid, conform News.ro.

Premierul Italiei s-a arătat încrezător, în ciuda unei încetiniri a administrării vaccinurilor anti-Covid în timpul sărbătorilor pascale şi din cauza unor întârzieri în primirea dozelor, că Italia îşi va atinge obiectivul de 500.000 de doze administrate zilnic până la finalul lunii aprilie. Astfel, va fi posibil ca până la finalul lunii septembrie 80% din populaţie să fie vaccinată.

Mario Draghi: „Există posibilitatea unei cooperări între ţările mediteraneene: Italia are multe de învăţat de la Grecia şi Spania. Trebuie să acţionăm imediat pentru a primi turiştii vaccinaţi”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii