Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Italia: Aeroportul Fiumicino, recompensat cu „premiul anti-COVID” de 5 stele

Primul aeroport din lume care a fost evaluat la 5 stele cu privire la măsurile anti-COVID-19 este aeroportul Fiumicino din Roma.
 aboneaza-te
shutterstock_178913909

Skytrax, un organism internațional de rating al aeroporturilor internaționale, recunoscut pentru clasamentele anuale cu cele mai bune aeroporturi din lume, a realizat un top și în ceea ce privește igiena de pe aeroporturi, mai ales în această perioadă de criză sanitară, notează CNN.

Potrivit evaluării realizate, deși aeroportul Fiumicino, cunoscut și sub numele de Aeroportul Internațional Leonardo Da Vinci, este cel mai aglomerat din Italia, acesta a primit 5 stele în ceea ce privește măsurile anti-COVID-19.

Începând cu luna septembrie, aeroportul a deschis un centru de testare pentru COVID-19 de 7.000 de metri pătrați împreună cu Crucea Roșie italiană.

El a mai obținut puncte și pentru că are indicatoare ușor de citit în mai multe limbi, pentru că purtarea măștii este stict supravgheată,  pentru că este dezinfectat în mod constant, iar toate zborurile sunt coordonate și direcționate către un singur terminal, pentru a se realiza o monitorizare mai eficientă a pasagerilor.

Skytrax  a anunțat că până în acest moment au fost monitorizate doar aeroporturile din Europa. Aeroporturile Malaga-Costa del Sol din Spania, Nice Cote d’Azur din Franța și Heathrow din Londra au primit și ele trei stele pentru încercările lor de a împiedica extinderea virusului SARS CoV2.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii