Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

IT Smart Distribution vizează afaceri de 18 mil euro după primul an de la înființare

retea,_trend.jpg
Pentru anul 2013, compania și-a propus adăugarea în portofoliul de furnizori a minim patru noi branduri strategice, dar și creșterea cifrei de afaceri la 18 milioane euro.

Înființată în aprilie 2012, IT Smart Distribution a reușit perfomanța ca, în opt luni de la lansare să realizeze o cifră de afaceri de peste opt milioane de euro.

“În 2012 am a reușit să ne îndeplinim toate obiectivele strategice: o rețea națională de reselleri IT, un portofoliu de furnizori de brand A, o echipă completă de profesioniști și o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro”, a declarat Horia Chițu, Director Executiv, IT Smart Distribution.

Din totatul cifrei de afaceri, circa 85% din venituri au fost realizate din produse hardware și 15% din produse software și licente. În lunile mai-decembrie 2012, compania a procesat și a livrat peste 10.000 de comenzi.

Chiar dacă obiectivul principal în 2012 nu a fost profitul, reprezentanții companiei susțin că au reușit să treacă pe plus după numai patru luni de activitate. “Începând din acest an, vom avea și obiectiv de profit”, afirmă directorul Executiv al IT Smart Distribution.

Compania IT a fost înființată în aprilie 2012, iar, în prezent, este distribuitor autorizat pentru APC, Epson, HP, Kyocera și Toshiba copiatoare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii