Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

iSTYLE preia iCentre și devine unicul Apple Premium Reseller din România

iSTYLE a preluat magazinul iCentre din Mall Promenada, devenind unic partener comercial Apple din România cu statutul de Apple Premium Reseller, începând din 19 aprilie 2019.  
 aboneaza-te
iSTLE Promenada_fata

iSTYLE gestionează acum zece locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.500 mp de retail high-tech premium, fiind deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

Achiziția vine în completarea acțiunilor întreprinse în anul precedent, ce includ integrarea echipei iSTYLE PRO ca departament de service autorizat Apple (un segment de business prioritar și pentru 2019), migrarea la o nouă platformă de e-commerce, care îmbunătățește experiența utilizatorilor și facilitează procesul de achiziție, precum și extinderea echipei dedicate proiectelor B2B.

“Începem anul în forță din punct de vedere al businessului, iar prin  această tranzactie ne atingem două obiective: acela de unic Apple Premium Reseller din România, postură care ne onorează, dar reprezintă în același timp o mare responsabilitate față de clienții noștri și acela de a continua dezvoltarea și consolidarea rețelei iSTYLE ori de câte ori apare o oportunitate în piață”, a declarat Valeriu Ion, General Manager la iSTYLE Romania & Bulgaria.

În 2018, iSTYLE Romania a ajuns la o cifră de afaceri de peste 180 de milioane de lei, în creștere cu 16% față de 2017, pe fondul extinderii prezenței în centrele comerciale din marile orașe ale țării.

Pentru anul în curs, iSTYLE își propune să deschidă, în a doua parte a anului, un cntru de service de sine stătător, pe lângă punctele de preluare din magazine. Acesta va eficientiza procesul de diagnoză, depanare, reparare sau înlocuire a produselor atât în perioada de garanție, cât și în afara acesteia.

 

 iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor 43 de magazine retail și online, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software.

Primul magazin iSTYLE a fost deschis în anul 1999. În acest moment, în România există zece magazine iSTYLE, în București (cinci magazine), Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov și Iași. iSTYLE România are un număr de 70 angajați.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii