Cautare
, Staff

IT |
|

iStyle a deschis un magazin în Iași, cel de-al nouălea din rețea

Rețeaua iStyle a deschis, în data de 26 august 2017, primul său magazin din nord-estul țării.
iSTYLE Iasi store - 2

iStyle, Apple Premium Reseller, retailerul dedicat produselor și soluțiilor Apple, a inaugurat astfel cel de-al nouălea magazin fizice în țara noastră.

Noul magazin iStyle este amplasat în cadrul centrului comercial Palas Mall din Iași, pe o suprafață de aproape 100 de metri pătrați.

În acest spațiu cu un design minimalist, proiectat si executat cu respectarea standardelor Apple, este expusă gama completă de sisteme Mac, dispozitive iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, precum și accesoriile. Cele din umă includ gadgeturi inteligente pentru un stil de viață sănătos, accesorii pentru pasionații și profesioniștii în fotografie, muzică și film, sisteme inteligente pentru controlul locuinței, soluții audio-video și multe altele.

În cadrul magazinului, iStyle Iași oferă și servicii pentru produsele Apple, precum configurarea inițială a dispozitivului achiziționat, migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent, diverse workshopuri și cursuri etc. În plus, în magazin există un program de buy-back.

Înainte de această deschidere, iStyle avea în România patru magazine în București și câte unul în Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Timișoara. La acestea se adaugă un magazin online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii