Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

News |
|

Israelul a lansat un atac asupra unor obiective din Siria

Apărarea aeriană siriană a doborât joi mai multe rachete israeliene deasupra provinciei centrale Homs, cu ocazia celei de-a doua serii de lovituri israeliene din această săptămână.
Middle,East

Forţele armate israeliene au lansat un atac aerian asupra regiunii Al-Khaser, din Homs, în apropierea frontierei cu Libanul.

„În jurul orei locale 01.13 (miercuri, 22.23 GMT), inamicul israelian a efectuat un atac aerian vizând mai multe poziţii în zona Al-Qusayr din provincia Homs”, a transmis agenţia oficială de presă din Siria, SANA, care a citat o sursă militară, conform Agerpres.

Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), cu sediul în Marea Britanie, a raportat că rachetele au vizat poziţii militare ale luptătorilor din gruparea libaneză Hezbollah, distrugând depozite de arme.

Conform relatărilor, atacul a provocat pagube materiale, dar nu şi victime, iar apărarea antiaeriană siriană a intervenit. Autorităţile siriene au anunţat că au interceptat un atac similar, luni, în sudul guvernoratului Alep.

De la începutul războiului civil din Siria în 2011, Israelul a efectuat raiduri regulat în Siria, vizând în principal forţele iraniene şi cele ale Hezbollah, precum şi trupele guvernamentale siriene.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii