Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

CORONAVIRUS |
|

Israelul ar putea relaxa restricțiile sanitare

Israelul ia în considerare, de la începutul lunii iunie, ridicarea unor restricții de ordin sanitar, care au în vedere limitarea răspândirii coronavirusului.  
relaxarea restrictiilor

“Pentru prima dată de la apariția epidemiei, toate restricțiile din interiorul teritoriului israelian vor fi ridicate începând cu 1 iunie”, a anunțat Ministerul Sănătății, potrivit AFP. 

Propunerea va trebui votată de guvern, mai arată oficialul. La acest moment, restaurantele, barurile și sălile de sport sunt deschise, însă doar pentru persoanele vaccinate. Relaxarea restricțiilor ar presupune accesul liber întregii populații, inclusiv persoanelor nevaccinate, în astfel de spații.

În ceea ce privește turiștii, restricțiile deja existente vor rămâne în vigoare. 

La apogeul epidemiei, Israelul a înregistrat circa 10.000 de noi cazuri pe zi. În ultimele 24 de ore, însă, doar 12 persoane au fost confirmate pozitiv. Peste 5 din cele 9,3 milioane de israelieni, respectiv 55% din populație, au fost imunizate cu vaccinul Pfizer.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii