Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

În Israel, restricțiile de deplasare vor fi menținute o jumătate de an

În Israel, restricțiile de deplasare vor fi menținute o jumătate de an, pentru a reduce numărul contaminărilor, a declarat premierul Benjamin Netanyahu, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
21. Benjamin Netanyahu
Revenirea la condițiile normale se va face lent, în etape, potrivit corespondentului Radio România Actualități.
La reuniunea Comisiei ministeriale pentru coronavirus, premierul Benjamin Netanyahu le-a spus colegilor că ieșirea din blocajul impus la nivel național de data asta va fi lentă și ar putea dura mai mult de o jumătate de an.
În această perioadă, restricțiile la deplasare vor rămâne în vigoare. Guvernul a fost criticat pentru ceea ce unii au considerat o ridicare grăbită a restricțiilor în primăvară și că nu au fost impuse noi restricții când numărul infectărilor a început să crească.
În timpul reuniunii au fost divergențe din cauza înăspririi restricțiilor la deplasare pentru civili, cărora li s-a permis doar un kilometru de la locuință, numai pentru cumpărături esențiale.
Membrii cabinetului coronavirus au votat o schiță extinsă care va duce la dublarea testelor în casele de bătrâni, în centrele geriatrice și se va oferi un sprijin suplimentar persoanelor în vârstă.
De la începutul epidemiei s-au înregistrat 1.552 de decese din cauza complicațiilor COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii