Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Israel: Numărul de infectări cu COVID-19 a depășit 2.000 într-o singură zi

Ministerul Sănătăţii din Israel a informat marţi că s-au înregistrat 2.001 noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, o cifră pe care autorităţile o consideră drept limită pentru a reimpune izolarea totală, informează Agerpres, conform EFE.
Israel2

Se aşteaptă ca Ronni Gamzu, noul coordonator naţional pentru pandemia de coronavirus, să prezinte în cursul zilei noul plan pentru stăvilirea răspândirii celui de-al doilea val care deocamdată nu a reuşit să fie controlat, deşi o bună parte a populaţiei respectă normele de distanţare fizică şi purtarea măştilor sanitare.

Potrivit mass-media locale, notează Agerpres, intenţia lui Gamzu ar fi să evite cu orice preţ reimpunerea izolării totale, lucru ce părea iminent în ultimele săptămâni şi pe care însuşi ministrul sănătăţii, Yuli Edelstein, îl credea „inevitabil” după depăşirea pragului celor 2.000 de contagieri zilnice.

Numărul total al contagierilor se ridică în prezent la 64.649, de la detectarea primului caz în această ţară, la sfârşitul lunii februarie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii