Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

CORONAVIRUS |
|

Israel impune condiții pentru turiști, chiar și pentru cei vaccinați

Începând cu data de 16 iulie, turiștii vor fi obligați să se izoleze până la primirea unui rezultat negativ în urma unui test PCR.
White,Arrow,Up,On,The,Flag,Of,Israel,As,Background

Persoanele care aleg să meargă în Israel, inclusiv cele complet vaccinate și cele care au trecut prin boală, vor trebui să stea în carantină timp de 24 de ore după intrarea în țară, sau până la aflarea rezultatului testului PCR efectuat pe aeroport, a anunțat Ministerul Sănătății, preluat de Agerpres. Testarea pe aeroport este obligatorie. 

În prezent, intrarea în țară este permisă doar unui număr limitat de turiști vaccinați.

Potrivit Ministerului Sănătății, numărul infectărilor a crescut în ultima săptămână. Vineri au fost raportate 450 de cazuri noi, iar majoritatea sunt provocate de varianta Delta, depistată inițial în India. Din cei 9,3 milioane de locuitori din Israel, peste 5,7 milioane au primit o doză de vaccin împotriva COVID-19, dintre care 5,2 milioane au încheiat schema de vaccinare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii