Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Israel devine prima țară din lume care ridică toate restricțiile impuse în timpul pandemiei de COVID-19

Ministerul Israelian al Sănătății a confirmat anularea restricţiilor impuse de coronavirus începând cu luna iunie 2021. Obiceiurile de dinainte de pandemie se vor relua treptat în Israel - începând cu accesul în anumite locaţii fără dovada vaccinării până la eliminarea măştii în spaţiile închise.    
Israel Zimmer

Ministerul Israelian al Sănătății a anunțat că de la începutul lunii iunie toate restricțiile de coronavirus rămase vor fi ridicate la nivel naţional, iar astfel turismul redevine accesibil călătorilor străini.

Din luna mai 2021, Ministerul Turismului a permis turiștilor internaționali să viziteze Ţara Sfântă cu condiţia ca toţi cei care trec graniţa să fie vaccinaţi şi să se supună unui test PCR înaintea îmbarcării. Momentan, copiii nu sunt incluşi în această acţiune.

De la 1 iunie, dovada vaccinării nu mai este necesară pentru a intra în diferite locații, iar limitele de capacitate în magazine, restaurante și alte spații închise vor fi ridicate. Nu vor exista alte conditionări pentru adunări în interior sau în aer liber.

Cerința de a purta mască de protecție în interior ramăne în vigoare cel putin în urmatoarele două săptamani, timp în care experții din domeniul sănătătii vor evalua dacă vor renunta si la această măsură.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii