FacebookTwitterLinkedIn

Pe piața locală, compania deține o cotă de piață de 20% și a exportat 52% din producție, în special în țări precum Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Slovacia, Ungaria.

„Afacerile Isopan Est se vor menține la același nivel cu cel de anul trecut, ca urmare a creșterilor de preț înregistrate la materia primă. Producția estimăm însă că va avansa însă cu 10%. Totodată, pentru a doua jumătate a anului, targetul Isopan Est este acela de a menține trendul ascendent al producției și vânzărilor, venind în continuare în întâmpinarea clienților cu cele mai bune soluții. În acest sens, se pregătește lansarea unei noi game de produse care pune accentul pe construcția sustenabilă și sigură”, a declarat Toni Pera, Director General al Isopan Est.

Piața de construcții comerciale și industriale din România și-a continuat ascensiunea, ceea ce a dus și la creșterea cererii de panouri termoizolante. O noutate este faptul că tot mai mulți clienți din România aleg să construiască folosind panouri metalice cu protecție la foc.

Citește și: Top 10 cele mai valoroase branduri românești. Lupta dintre eMAG, Dacia și Dedeman

Totodată, clienții au început să fie mult mai informați, interesați de detaliile de ordin constructiv și să solicite mai des informații tehnice.

„În ultima perioadă, observând proiectele dezvoltate, sesizăm că se urmărește un grad de izolare mai mare, clienții orientându-se către produse cu un grad superior de termoizolare. De asemenea, clienții devin tot mai exigenți, atât în ceea ce privește specificațiile tehnice, dar mai ales cele estetice. Astfel, pentru definitivarea unei comenzi, este nevoie ca specialiștii să oferepachete de servicii mult mai specifice, croite pe nevoile clienților”, a spus Alexandru Ciucă, director al departamentului tehnic Isopan Est.