Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Irinel Columbeanu

Monica si Irinel Columbeanu.jpg
Avere: 9-10 milioane de euro Vârstă: 53 de ani Reşedinţă: Ilfov Domenii: Imobiliare, telecom

Unul dintre cei mai mediatizaţi bărbaţi din România, prezenţă constantă în clasamentele celor bogaţi, Irinel Columbeanu întruchipează tipologia milionarului de tabloid. Viaţa lui Iri, căsătorit cu Monica Columbeanu, un manechin devenit notoriu graţie măritişului, este dezbătută săptămânal în talk-show-urile de la miezul nopţii şi în paginile presei colorate.

Fiecare mişcare a cuplului este monitorizată de paparazzi, iar fiecare pas greşit taxat şi despicat în direct. După ce au pozat în familia fericită, anul acesta se zvonea că Irinel şi Monica vor divorţa. Ambii erau acuzaţi de tabloide că ar avea vieţi paralele şi relaţii extraconjugale. Parcă pentru a da şi mai multă apă la moară, Monica s-a mutat în iarnă într-un apartament din zona Piaţa Victoriei, în Bucureşti, părăsind astfel reşedinţa luxoasă a soţului său de la Izvorani. Cei doi au negat, însă, orice ruptură. Mai mult, Irinel a declarat că îşi doreşte încă un copil cu soţia sa. Cei doi au o fetiţă pe nume Irina.

Irinel Columbeanu este cunoscut mai ales pentru relaţiile sale cu femei frumoase, pe majoritatea ajutându-le să devină şi celebre. El a fost considerat multă vreme unul dintre cei mai râvniţi burlaci şi un playboy autohton, în ciuda înălţimii sale de sub 1,65 metri. La braţul său au defilat creatoarea de modă Romaniţa Iovan, interpreta Anna Lesko şi fosta Miss România, Gabriela Botezat (Blanche). Cea care i-a pus capac este actuala sa soţie, pe atunci o necunoscută de 18 ani din Bacău, Monica Gabor.

Cei doi s-au întâlnit la începutul anului 2006 la o prezentare de modă, iar câteva luni mai târziu, burlacul convins de până atunci avea să îi ceară mâna Monicăi. S-au căsătorit în vara aceluiaşi an, la vila de pe malul lacului Snagov a domnului Columbeanu, iar un an mai târziu au devenit părinţi. Petrecerea organizată pentru celebrarea căsătoriei a fost urmărită în direct la televiziunea fraţilor Păunescu, B1 TV, unde cuplul a fost personaj de reality-show.

Businessul şi Irinel Columbeanu au în comun foarte puţin. Adevăratul afacerist al familiei a fost Ion Columbeanu (84 de ani), tatăl lui Irinel, fost director în cadrul Secretariatului General al Guvernului încă de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, între anii 1953 şi 1998. Numele lui Columbeanu se leagă doar de o singură firmă profitabilă – Alcatel Lucent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii