Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Irina Semaca, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Old Town: “Trebuie să supraviețuim cu toții, nu poate fi un singur câștigător”

Totul astăzi stă sub semnul incertitudinii, iar agilitatea si flexibilitatea vor fi abilități esențiale în perioada care urmează. La fel de importantă va fi capacitatea oamenilor de a se adapta și învăța lucruri noi, de a lucra și a lua decizii în condiții de stres.
 aboneaza-te
Irina Semaca

Pentru Irina Semaca, totul stă sub semnul incertitudinii și nimeni nu știe ce va urma, pe ce se poate baza și tot ce putem face este să ne adaptăm repede luând în calcul diferite scenarii și analize.

„Va fi o piață volatilă, cu suișuri și coborâșuri, va trebui să ne adaptăm foarte repede”, a declarat managerul Hilton la reINVENTAREA României. „Suntem optimiști, dar trebuie să fim și realiști, e foarte important să fim și realiști”

Ar fi optimist să credem că 2021 va fi la nivelul lui 2019, crede Irina Semaca, care adaugă că cel mai probabil cifrele vor reveni la nivelul anului trecut abia în 2023. O condiție a acestei reveniri este agilitatea, care va rămâne abilitatea esențială în perioada care urmează.

Încrederea este un alt cuvânt de ordine, care trebuie transmis atât clienților, cât și angajaților, „am transmis pe toate canalele posibile această informație și ne dorim ca toți să aibă încredere.”

Binele angajaților rămâne o prioritate, iar business-ul va depinde în mare măsură de capacitatea acestora de a învăța și de a deveni multitasking, de a reacționa în condiții de stres și de a avea o viziune de ansamblu a activităților derulate în toate departamentele. „Acum, mai mult ca niciodată, toată lumea trebuie să-și spună părerea, trebuie să știe că părerea lui este importantă… toată lumea trebuie implicată…”, spune Irina.

Ce este important acum, spune Irina, este „să supraviețuim cu toții, nu poate fi un singur câștigător”. Avem șansa de a o lua de la 0 și „să arătăm că suntem speciali”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii