FacebookTwitterLinkedIn

Noul preşedintele director general interimar al TVR, Irina Radu (foto Agerpres), a declarat, miercuri, după validarea mandatului în Parlament, că nu o „satisfac” emisiunile Televiziunii publice din acest moment, instituţia prezentând şi lucruri „incorecte” din punct de vedere politic şi jurnalistic de-a lungul vremii.

„În perioada imediat următoare trebuie să ne asigurăm că toţi colegii din TVR îşi vor lua salariile şi că telespectatorii vor continua să vadă emisiuni la televizor. (…) Nu mă satisfac emisiunile din acest moment şi nu numai din cauza noastră şi a colegilor noştri, ci şi din motive financiare. (…) Atâta minunăţii se spun încât vreau să mă asigur de corectitudine. (…) S-au dat şi lucruri incorecte până acum, şi nu vorbesc de anul acesta, de-a lungul timpului”, a declarat Irina Radu, adăugând că aceste greşeli s-au făcut atât din punct de vedere „politic”, cât şi jurnalistic.

CITEȘTE: „CINE MAI ARE NEVOIE DE TVR?”

„Trebuie să fim ceea ce aşteaptă lumea de la noi”, a mai spus Radu, precizînd că se referă la telespectatori şi mai puţin la politicieni.

Irina Radu îl înlocuiește pe Stelian Tănase. Plenul reunit al Parlamentului a respins, miercuri, raportul de activitate al TVR pe anul 2014, fapt care a condus la demiterea Consiliului de Administrație și a președintelui.

Credit foto: Agerpres