FacebookTwitterLinkedIn

„Irina aduce o viziune unică în strategia noastră de dezvoltare, bazată nu doar pe experiența ei semnificativă în industria de advertising, cât și pe o foarte bună cunoaștere a brandului și a valorilor McDonald’s”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România. „Sunt foarte bucuros că se alătură echipei noastre o persoană care a avut un rol cheie în campaniile pe care le-am implementat în ultima perioadă și că vom continua să dezvoltăm împreună proiectele pe care le-am demarat în 2021. Îi urez bun venit în echipa McDonald’s!”

„Sunt încântată să mă alătur McDonald’s”, completează Irina Angelescu „și să continui să lucrez împreună cu o echipă care pune accent pe performanță și inovație în marketing, propunându-și în permanență să rămână aproape de comunitățile din care face parte. Vom continua să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse gustoase, dar și cu inițiative și proiecte dedicate, care să deschidă noi teritorii de comunicare și să creeze noi experiențe pentru fiecare dintre oaspeții noștri”, adaugă Irina Angelescu, Director de Marketing Premier Restaurants România.

Irina Angelescu a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, și-a început cariera în domeniul relațiilor publice în 2003 și a făcut apoi tranziția către publicitate.

Pe parcursul carierei sale, a lucrat pentru agenții de publicitate de top din România, precum McCann Erickson sau GMP Advertising, iar în ultimii trei ani a ocupat poziția de Account Director, Business Lead pentru brandul McDonald’s, la DDB România. Din această poziție a coordonat dezvoltarea campaniilor de imagine și de lansare de produs pentru McDonald’s, printre care se numără cele pentru burgerii premium Maestro, aniversarea de 40 de ani a Happy Meal, lansarea Big Mac Bacon și Double Big Mac.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé.

Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.