Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

News |
|

Iran a interzis importul de vaccinuri COVID-19 din Statele Unite și Marea Britanie

Ali Khamenei, liderul Iranului, a interzis importul de vaccinuri COVID-19 din Statele Unite și Marea Britanie. Planul inițial era ca Iran să importe 150.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech printr-o organizație filantropică.  
vaccin covid-19

Într-un discurs televizat vineri, liderul Iranului a declarat că nu are încredere în vaccinurile produse de cele două puteri occidentale, deoarece acestea au unele dintre cele mai ridicate rate de mortalitate din lume.

„Dacă americanii ar fi reușit să producă un vaccin, acest fiasco al coronavirusului nu s-ar fi întâmplat în propria țară”, a spus el, adăugând că SUA înregistrează acum un număr zilnic de 4.000 de decese. „Dacă pot crea un vaccin, dacă fabrica lor Pfizer poate produce un vaccin, atunci de ce vor să ni-l dea? Ar trebui să-l folosească ei înșiși, astfel încât să nu aibă atât de multe decese. ”

Khamenei a spus că același lucru este valabil și pentru Marea Britanie. Liderul a punctat și că nu are încredere în SUA și Marea Britanie, deoarece ar putea dori să-și testeze vaccinurile pe alte națiuni, potrivit Aljazeera.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii