Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Iran: A patra explozie la o uzină din Teheran

O nouă explozie a avut loc marți în Iran, la o uzină aflată la sud de Teheran. Acesta este al patrulea incident din ultimele două săptămâni
shutterstock_657546619

O nouă explozie a avut loc marți în Iran, la o uzină aflată la sud de Teheran. Acesta este al patrulea incident din ultimele două săptămâni, informează AFP, potrivit Digi24. Incidentul de astăzi a provocat două decese, iar alte trei persoane au fost rănite.

Explozia a avut loc la uzina Oxijen din orașul Baquerchahr din cauza unor erori umane. Impactul exploziei a fost atât de puternic că zidurile uzinei Saipapress, situată în apropiere, au fost și ele distruse. La 2 iulie, a avut loc o altă explozie la complexul nuclear din Natanz, în centrul țării.

Situată într-o zonă industriala, nu se cunosc exact activitățile desfășurate la aceasta uzina. Prefectul oraşului, Amin Babai, susține că accidentul a avut loc „din cauza neglijenţei muncitorilor în cursul umplerii unor butelii cu oxigen”.

Pe 30 iunie, a mai avut loc o altă explozie, la o clinică din Teheran. Acel incident s-a soldat cu mai multe victime decât cel de astăzi. În urma exploziei, 19 persoane și-au pierdut viața din cauza focului care s-a propagat rapid.

Pe 25 iunie, în sectorul Parchin, a explodat un rezervor de gaze în apropierea unui sit militar. Din fericire, acest incident nu s-a soldat cu victime.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii