Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

iQuest numeşte un co-Chief Executive Officer şi un Chief Financial Officer

Cornelius_Brody_CEO_iQuest.JPG
Grupul iQuest, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii software customizate, numeşte în echipa de management a companiei pe Thomas Wittig, în calitate de co-Chief Executive Officer (co-CEO) şi pe Thierry Malbrancke, pentru funcţia de Chief Financial Officer (CFO).

Thomas Wittig deţine o experienţă de peste 22 de ani în industria de software şi servicii IT. Înainte de numirea în cadrul iQuest, Wittig a deţinut funcţii de conducere în cadrul unor companii prestigioase precum Microsoft Corporation sau SAP AG, după care a condus companii în creştere, din domeniul infrastructurii, soluţiilor de business sau software as a service (SaaS).

„Sunt încântat să lucrez pentru iQuest în aceste momente din viaţa companiei. Multe corporaţii caută parteneri competenţi şi agili pentru a putea capitaliza potenţialul dat de noile tendinţe din industrii cheie, precum Big Data, Analytics, Business Process Innovation şi altele. iQuest este orientată către a ajuta clienţii să-şi transforme viziunea proprie în produse de cea mai înaltă calitate”, a declarat Wittig.

Thierry Malbrancke deţine o experienţă vastă în domenii precum Finanţe şi Supply Chain Management. Malbranke a deţinut poziţii de senior executiv în cadrul Nestlé în Franţa, Ungaria şi Germania timp de 35 de ani, una dintre ele fiind cea de CFO la Nestlé Ungaria.

„Una dintre satisfacţiile muncii mele este că pot participa la crearea de valoare adăugată într-un mediu atât de dinamic precum iQuest. Dată fiind rata de creştere a companiei şi planurile pentru a susţine o asemenea dezvoltare, voi asigura o creştere sustenabilă, voi monitoriza riscurile asociate şi voi înfiinţa şi integra procesele necesare în cadrul culturii organizaţionale puternice a companiei, menţinând în acelaşi timp flexibilitatea şi agilitatea iQuest”, a adăugat Thierry Malbrancke.

Cornelius Brody, fondator şi CEO al grupului iQuest precizează că „în plus faţă de creşterea organică a companiei, ne-am asumat o strategie de specializare pe anumite industrii şi domenii cheie, precum şi extinderea pe alte pieţe din Europa de Vest şi Statele Unite. Extinderea echipei noastre executive va fi un ingredient important pentru a transforma această strategie în realitate”.

Grupul iQuest este o companie independentă de dezvoltare de soluţii şi servicii software. Înfiinţată în anul 1998, cu sediul central în Germania, în prezent iQuest numără peste 450 de angajaţi în 7 sedii din Europa şi Statele Unite, echipele de dezvoltare fiind localizate în Germaniaşi România. Cu o creştere organică continuă, iQuest a fost aleasă ca partener IT strategic de către companii de top din domenii precum life sciences, telecom, logistică și energie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii