Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

IT |
|

iPhone 6 nu va avea lansarea în mai, dar va avea safire

shutterstock_139629533.jpg
Pentru că Apple vinde peste 150 de milioane de telefoane iPhone pe an și are o rețea vastă de furnizori de componente, abilitatea sa de a păstra tăcerea a devenit aproape imposibilă. Apple a fost tăcut, dar se pare că următorul iPhone va opta pentru ecranul cu protecție de safir în locul Corning Gorilla Glass, pe care îl folosește din 2007. 
Cum știm acest lucru? În noiembrie anul trecut, conform forbes.com, Apple a plătit 578 de milioane de dolari companiei GT Advanced Technologies din Arizona pentru a produce cantități foarte mari de safire, folosite în mod normal în orologeria de lux, pentru că sunt foarte durabile și rezistente la zgârieturi. Dar ce nu era încă clar era dacă acel lucru însemna că Apple va converti toate ecranele telefoanelor iPhone.

Până acum, Apple folosea safire doar pentru a acoperi lentilele camerei și senzorul de amprentă al iPhone 5s. Și cu mult discutatul iWatch, părea posibil ca GT Advanced să producă safire special pentru acel produs. Dar examinând cu atenție declarațiile GT din jurul rapoartelor sale pe încasări, se poate deduce clar că produce cu siguranță safire pentru iPhone și că noul iPhone va fi lansat în a doua jumătate a anului 2014, așa cum este normal, infirmând astfel zvonurile că noul iPhone va fi lansat în mai. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii