Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

ForbesForward |
|

Ionuț Miftode (Vehicool): Dorim să atragem 100.000 de euro la începutul anului viitor printr-o rundă de finanțare

Startup-ul Vehicool, format din nouă oameni ce caută drumul către succesul internațional, este prima aplicație din România ce aduce spălătoria auto exact unde este mașina parcată.
Ionut Miftode

Ionuț Miftode, co-founder Vehicool, mărturisește că printre provocările întâmpinate la început, atunci când punea „primele cărămizi ale startup-ului” s-a numărat echilibrul între echipa de la biroul corporate și echipa proaspăt înființată.

„Diferențele pe care le-am văzut în corporație, deoarece aici am mai multă experiență și am văzut cum se lucra înainte și după pandemie, este că oamenii nu au mai simțit că fac parte dintr-un grup, nu se mai identificau cu compania la care lucrau și nu mai aveau interacțiunea cu colegii.

Cred că a fost un moment dificil pentru companiile mari, iar eu, ca lider în echipa pe care o conduceam am încercat să țin oamenii aproape. Am încercat să fac interacțiunea și comunicarea la fel ca și cum am fi fost la birou.” 

Startup-ul Vehicool a fost lansat chiar în pandemie și dorește să atragă anul viitor 100.000 de euro pentru dezvoltarea platformei, marketing și mărirea echipei. De asemenea, Ionuț Miftode spune că dorește să extindă business-ul în țară, dar și peste hotare.

„Am fost în trei acceleratoare de startup-uri, unde ne-am întâlnit cu diferiți investitori care ne-au dat feedback în privința business-ului, ce l-am și implementat. În ceea ce privește finanțarea, aceasta se face din surse proprii, iar la începutul anului viitor, după ce vom crește business-ul vrem să facem o rundă de finanțare. Dorim să atragem 100.000 de euro, bani ce vor fi investiți în acțiuni de marketing, dezvoltarea platformei și mărirea echipei.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii