Cautare
, Staff

Auto |
|

Ionuț Lupu este noul Director Executiv EIT Forum Auto

Ionuț Lupu preia funcția de Director Executiv EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo pe piața autohtonă.
Ionut Lupu, Director Executiv EIT Forum Auto

Ionuț Lupu a fost General Manager al Diviziei Comerciale în cadrul Honda Trading România. A acumulat până în prezent o experiență de peste 14 ani în domeniul vânzărilor de automobile, fiind specializat pe segmentul de dezvoltare și creștere a businessului.

Sunt încântat de acest nou capitol profesional și aștept cu mare interes demararea activităților alaturi de echipa EIT Corporation. Împreună, vom identifica noi oportunități de a ne menține în poziția de lider, de a ne crește perfomanțele și, cel mai important, de a continua să depășim așteptările clienților noștri. Am convingerea că noua structură va întări poziția EIT și percepția asupra autoturismelor marca Volvo pe piața din România”, a declarat Ionuț Lupu, Director Executiv al EIT Corporation.

Ionuț Lupu este licențiat în Științe Economice și absolvent a două programe de masterat – Management și Strategie, respectiv Comerț Exterior, dar și un program MBA Executive dedicat persoanelor cu funcții de conducere. Parcursul său academic s-a derulat exclusiv în Franța și Marea Britanie. În sfera profesională a ocupat poziții de management  în companii precum Dacia Commercial, Renault Commercial Roumanie sau Honda Trading România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii