Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ionela Buta este noul Chief Operations Officer al McCann Worldgroup România

Cu o experiență de peste 18 ani în industria publicității digitale, dintre care 9 ani ca parte a echipei agenției MRM România, Ionela Buta este promovată că Chief Operations Officer al McCann Worlgroup România, ea continuând să supervizeze în continuare și operațiunile de business ale MRM România, din poziția de CEO.  
Ionela Buta

Absolventă a Universității Politehnice București, Ionela Buta a intrat în lumea publicității digitale în 2003.

A făcut parte din echipa de management a primei agenții digitale din România, Kinecto, contribuind la dezvoltarea acesteia timp de 8 ani. În 2012, s-a alăturat agenției MRM România, mai întâi în calitate de Client Service Director, trei ani mai târziu devenind Deputy CEO, iar din 2016 este CEO-ul companiei.

În MRM România Ionela Buta a avut un rol activ în reorganizarea și creșterea agenției, a creat capabilități noi și a extins businessul agenției pe segmentul B2B, a dezvoltat un departament de conținut, a creat un centru de tehnologie la București, MRM România făcând parte din cele 5 birouri globale ale McCann Worldgroup în zona de voice excellence.

Timp de cinci ani, MRM România a fost agenția digitală a anului în România și a fost inclusă în top 50 agenții Digitale din lume (WARC 2020).

La nivel de creștere a business-ului, în 2019, MRM România a înregistrat o creștere de 80% a cifrei de afacere comparativ cu anul precedent.

Echipa de management a McCann Worldgroup este condusă de Sagit Tzur-Lahav, Chief Executive Officer, care îi are alături pe Beatrice Iftimi – Head of Business & Chief Growth Officer, Ruxandra Moscu – Chief Financial Officer, Cătălin Dobre – Chief Creative Officer și Mihai Trandafir – Managing Director, UM România.

Ionela Buta, Chief Operations Officer McCann Worldgroup România și Chief Executive Officer MRM România: Aproape întreagă mea carieră a fost în publicitate, în digital, deci se poate spune că am “crescut” în acest context și cred că asta m-a ajutat foarte mult.

Comportamentul acestui mediu m-a învățat și m-a ajutat și în business. Mediul digital este în permanentă schimbare, tehnologia având cea mai accelerată creștere în istoria omenirii iar noi a trebuit să ne adaptăm mereu, să căutăm ce e nou, să aplicăm și să ne pregătim pentru what’s next.

În rolul de COO pe McCann Worldgroup România vin pregătită cu tot ce am învățat și aplicat până acum, doar că vorbim de o scară mai mare, care pentru mione este o proocare binevenită. Voi fi implicată în operațiunile grupului, care vor avea că rezultânt eficientizare, consistentă în tot ceea ce facem și excelență în inițiativele și obiectivele agențiilor din cadrul grupului.

Cred foarte tare în oameni și în identificarea superputerilelor fiecăruia și chiar asta vrea să fac: să folosim aceste superputeri la nivel de grup pentru a veni cu un offering ancorat în provocările actuale și un process agil. 

Îmi propun să inovăm procesele, să descoperim moduri noi de a lucra și să continuăm să ne depășim cu fiecare campanie pe care o vom lansa”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii