Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Ion Ţiriac invită statul să verifice companiile din grupul său

Ion Ţiriac a adresat astăzi o scrisoare deschisă autorităţilor Statului Român şi mass-media.
Ion Țiriac

Astfel, omul de afaceri invită statul să verifice companiile din Grupul Ţiriac. “Subsemnatul, Ioan Ţiriac, fidel legilor României, pe care le respect atât în calitate de cetăţean al României, cât şi ca investitor in economia locală, partizan transparenţei, eticii şi bunelor practici de afaceri, lansez pe această cale o invitaţie deschisă către orice Autoritate a Statului Român în vederea verificării activităţilor întreprinse de către companiile Grupului Ţiriac. Am decis să fac acest demers public pentru a arăta că activitatea companiilor din Grupul Tiriac se face cu respectarea legilor României şi pentru a pune capăt speculaţiilor şi intoxicărilor apărute în media în ultimele luni”, declară omul de afaceri.

El asigură de întreaga colaborare, transparenţă şi deschidere a companiilor sale care pot pune la dispoziţia statului toate informaţiile legale necesare acestui demers.

De asemenea, el invită presa centrală să se adreseze reprezentanţilor companiilor din Grupul Tiriac “în numele unei corecte şi documentate informări a publicului, pentru a evita speculaţiile, dezinformarea sau informarea parţială asupra unor subiecte, doar din dorinta de senzational”, mai scrie Ţiriac.

El adaugă că va sancţiona pe cale legală, prin demersuri active în justiţie, orice act public ce aduce atingere reputaţiei personale, imaginii familiei mele sau companiilor din Grupul Ţiriac.

Ion Ţiriac ocupă locul doi în cel mai recent top al miliardarilor români publicat de Forbes România în 2014, cu o avere de 950 de milioane de euro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii