Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Ion şi Manuela Nestor

Ion Nestor.jpg
Avere: 14–15 milioane de euro Reşedinţă:Bucureşti Domenii: Avocatură, imobiliar

Îmbrăcat într-un costum elegant, aşa cum vine zilnic la serviciu, Ion Nestor (foto)ştie că nimeni şi nimic nu-i poate distruge cariera şi prestigiul construite în douăzeci de ani. Vorbeşte calm şi-şi cântăreşte cu atenţie cuvintele, ştie că uneori vorbele pot avea dublu înţeles.

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), cu venituri de 13,9 milioane de euro în 2009, continuă să fie implicată, de 20 de ani, în unele dintre cele mai sofisticate proiecte. În prezent, firma are birouri în patru oraşe din ţară, respectiv Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Craiova. Scăderea cu 6% a veniturilor firmei faţă de anul 2008 este considerată de Nestor normală în contextul actual şi spune chiar că şi criza îşi are rostul ei. „A mai aşezat lucrurile“. Desigur, fără a afecta calitatea serviciilor firmei, ca manager Nestor trebuie să fie atent la toate costurile şi singurul lucru important la care a renunţat în 2010 au fost teambuildingurile devenite tradiţie în firma sa cu 110 avocaţi şi 21 de consultaţi.„În momentul de faţă, trebuie să te duci la omul potrivit în domeniul potrivit“, spune Nestor, adăugând că şi avocaţii îşi aleg clienţii, nu numai invers.

Mărturiseşte că ceea ce s-a schimbat este abordarea, adică acum clienţii vin şi spun că au un anume buget şi întreabă avocatul dacă îi poate reprezenta (până acum facturarea se făcea pe ora de consultanţă). NNDKP nu este supusă presiunilor politice pentru că, spune Nestor, „ca să ajungi să ai presiuni politice înseamnă că ai cerut cândva favoruri politice“.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii