Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Ion Sandu

Avere: 17-18 milioane de euro Vârstă: 50 de ani Reşedinţă: Arad Domenii: Construcţii, imobiliare      

Fost finanţator al echipei de fotbal UTA Arad, Sandu Ion este, în prezent, unul dintre oamenii de afaceri importanţi din partea de vest a României. Acesta conduce compania PAB România, cu o cifră de afaceri de 23 milioane de euro şi profit de două milioane de euro în 2009, în scădere de trei ori faţă de anul precedent.

În paralel, prin compania Corus Building Systems, controlată tot de acesta, Sandu Ion intenţiona anul trecut să aloce jumătate dintr-o investiţie totală de 12 milioane de euro pentru a ridica o fabrică de confecţii metalice şi panouri sandwich pentru hale industriale la Sfântu Gheorghe. Businessul afaceristului arădean se va realiza, în parteneriat, 50-50%, cu gigantul britanic Corus, cu afaceri de 12 miliarde de euro din industria oţelului.

Fără să stea prea mult timp departe de terenul de fotbal, omul de afaceri arădean, cel care în ultimii ani a investit sume importante, cu multe zerouri, în „Bătrâna Doamnă“ (n.red. UTA Arad), a ales să finanţeze în prezent o altă echipă. Afaceristul investeşte azi la Gloria Arad, echipă aflată în Liga a treia, alături de alţi parteneri de afaceri din oraş.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii