Cautare
, Contributor

Forbes.com

500 miliardari |
|

Ion Lazăr

Ion Lazar.jpg
Avere: 30 milioane de euro Vârsta: 50 de ani Reşedinţa: Argeş Domenii: Transporturi, industrie petrolieră, logistică, imobiliare, sport

Chiar dacă în 2009 grupul Lazar a avut vânzări mai mici cu circa 30% faţă de anul anterior, Ion Lazăr pare optimist în ceea ce priveşte 2010. Vede chiar o creştere a afacerilor de circa 10%, de până la 70-72 milioane de euro. Anul trecut, afacerile International Lazar, principala companie a grupului, au scăzut cu circa 20%, la 30 de milioane de euro. Antreprenorul din Piteşti mizează în 2010 în primul rând pe parteneriatul cu Dacia sau, mai bine zis, pe exporturile constructorului auto român şi, de ce nu, pe contracte noi, mai ales că Ford a început producţia în România.

După un an 2009 destul de slab, se pare că livrările Automobile Dacia la externe au revenit, iar pe acest lucru mizează şi transportatorul. Lazăr mai deţine prin intermediul International Lazăr un pachet minoritar de acţiuni la Hoedlmayr Lazăr, un joint-venture între Hoedlmayr International şi International Lazar Company, realizat în 2002. Austriecii au semnat la începutul lunii iunie un contract cu Dacia pentru a transporta 56.000 de maşini în şapte ţări din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii