Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Ion Dumitrache – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Ion Dumitrache Avere: 8-9 milioane de euro Varsta: 55 de ani Resedinta: Constanța Domeniu/Companie: Turism, imobiliare

Fără a anunţa prea multe schimbări în declaraţia de avere, consilierul judeţean Ion Dumitrache nu se poate plânge că businessurile personale i-ar merge prost. Ba mai mult, omul de afaceri constănţean a achiziţionat în ultimul an 100.000 metri pătraţi de teren extravilan în apropiere de Constanţa (localitatea Mihail Kogălniceanu), care se adaugă celor aproximativ 370 de hectare de teren agricol şi 30 de hectare de teren forestier, în judeţul Dolj. În declaraţia de avere din 2011, Ion Dumitrache mai arată că este proprietar al unui teren intravilan de 9.600 de metri pătraţi tot în judeţul Dolj, a 5.000 de metri pătraţi de fâneţe în Caraş Severin, a circa 3.000 metri pătraţi teren intravilan în Tulcea şi a 5.000 metri pătraţi de teren intravilan în municipiul Constanţa.

La capitolul imobile, omul de afaceri are în proprietate o vilă în Constanţa, care se întinde pe 360 de metri pătraţi, o casă de vacanţă în judeţul Tulcea, dar şi spaţii comerciale în judeţul Dolj. Dumitrache a vândut anul trecut un apartament în Constanţa, pe care a încasat 45.000 de euro. În prezent, constănţeanul este acţionar la nu mai puţin de 17 societăţi comerciale şi controlează, printre altele, Şantierul Naval Midia Năvodari, ziarul local „Observator“, un lanţ de farmacii şi mai multe spaţii comerciale. Dumitrache controlează, totodată, şi compania Eurosantis SRL.

Vezi care era averea lui Ion Dumitrache în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii