Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Iohannis: În economie este o nelinişte profundă, după noi şi noi măsuri anunţate în domeniul fiscal

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Craiova, că încă aşteaptă ca Guvernul PSD să performeze în ceea ce priveşte măsurile economice, adăugând că cele anunţate în domeniul fiscal au generat „o nelinişte profundă”, scrie Mediafax.
klaus iohannis

Iohannis a afirmat că aşteaptă, încă de la câştigarea alegerilor de către PSD, „rezultate tangibile pentru români”.

Şeful statului a spus că o criză politică induce consecinţe negative în economie:

Orice criză politică are consecinţe, în primul rând, negative. Se vede foarte limpede că, în economie, a apărut o nelinişte profundă, au fost anunţate într-un ritm ameţitor, de la începutul anului până acum, noi şi noi măsuri în domeniul fiscal. Este cazul să se liniştească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite şi mediului economic să performeze”.

Preşedintele a cerut mai mult de la Guvern decât creştere economică pe baza consumului.

Avem o creştere economică. Se ştie că ea se datorează în bună măsură consumului, care la rândul lui este posibil şi datorită creşterilor salariale. Până aici, toate bune, însă dacă vrem să avem în continuare o economie în creştere trebuie să trecem la măsuri care sunt predictibile, care aduc sustenabilitate, care aduc dezvoltare pe termen mai lung. Altfel, tot ce am câştigat se pierde”, a mai spus preşedintele României.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, joi, alături de premierul Mihai Tudose, la Fabrica Ford din Craiova, unde au participat la lansarea producţiei pentru cel mai nou model al companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii