FacebookTwitterLinkedIn

Ioana Popescu şi Carla Tompea au fost numite la conducerea Direcţiei Ştiri, respectiv a Direcţiei Programe de Irina Radu, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTV).

Irina Radu a numit noi persoane la conducerea acestor direcţii din SRTV, după ce, luni, Raluca Stroe Brumariu a demisionat de la conducerea Ştirilor TVR, iar Gabriel Gherghescu şi-a dat demisia din funcţia de director interimar de Programe, ca urmare a reacţiei întârziate pe care Televiziunea Română a avut-o în cazul relatării, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a informaţiilor despre incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia au murit 32 de persoane.

În prezent, Ioana Popescu ocupă şi funcţia de director interimar al TVR 2. De asemenea, Ioana Popescu a fost producător executiv în Direcţia Emisiuni Informative şi Sport din TVR în perioada în care Ştirile TVR erau conduse de Claudiu Lucaci.

Pe de altă parte, Carla Tompea a fost director al fostei televiziuni cu profil informativ TVR Info, pe vremea când preşedinte-director general al Televiziunii Române era Alexandru Lăzescu. De asemenea, Carla Tompea a fost redactor-şef al Redacţiei Ştiri de la TVR Iaşi.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – OCTOMBRIE 2015