Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Ioana Enache, directorul general Amway România și Bulgaria, preia și conducerea operațiunilor Amway din Grecia

Directorul general Amway România și Bulgaria a preluat și conducerea operațiunilor Amway în Grecia, de la începutul acestui an.
Ioana Enache_Director General Romania si Bulgaria

În cele trei țări, Amway are o rețea de aproape 80.000 de Întreprinzători Privați Amway.

Ioana Enache s-a alăturat echipei Amway în 2012, promovând un stil de leadership care s-a dovedit a fi esențial în creșterea afacerii pe care o conduce.

“Funcția de director general al Amway Grecia este o nouă provocare și, totodată, o onoare pentru mine. Am ales să mă dezvolt într-o companie precum Amway deoarece împărtășesc viziunea de a susține oamenii să crească, oferindu-le tuturor șansa de a beneficia de independenţă profesională şi de a reuşi pe măsura ambiţiei şi a determinării personale. Relaţiile puternice şi durabile sunt, de asemenea, un element cheie al modelului de afaceri Amway. Sunt încrezătoare că împreună cu întreprinzătorii Amway vom scrie o poveste de succes și vom  contribui la consolidarea valorilor fundamentale ale acestei afaceri”, a declarat Ioana Enache.

În prezent, Amway operează în 30 de piețe din Europa. Amway Grecia și-a început activitatea în anul 1996 și, în acest moment, asigură servicii, sprijin și motivare pentru peste 20.000 de întreprinzători – Amway.

Amway Grecia oferă peste 400 de produse de înaltă calitate din toate gamele de frumusețe, nutriție, îngrijire personală și îngrijire a locuinței.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii