Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ioana Ciudin este noul Managing Director al agenției digitale iProspect

Ioana Ciudin a devenit din luna august noul Managing Director al agenției de digital performance iProspect, parte din Dentsu Aegis Network România.
Ioana Ciudin Aug 2018 v1

Cariera în marcomm a Ioanei Ciudin a început în decembrie 2003, în Iași, și a parcurs toate etapele unui profesionist în domeniu, de la asistent de marketing până la business owner și manager pentru proiecte importante de online din România.

Planul Ioanei Ciudin pentru 2018 este de a construi o bază pentru un an 2019 în forță, cu obiective de creștere ambițioase, atunci când își propune o creștere a veniturilor companiei cu 50%.

Prezentă în România din 2015, iProspect are un colectiv de 8 specialiști în servicii de digital performace și colaborează cu clienți din toate domeniile precum Mondelez, Philips, Bonduelle, SuperBet etc., atât local cât și la nivel regional.

iProspect este o agenție globală full service de performance marketing. Printre clienți se numără adidas, Diageo, Hilton, Burberry, General Motors, H&M, Procter & Gamble, Gucci și Microsoft.

Echipa iProspect lucrează într-o rețea de 4300 de angajați în peste 93 de birouri din 55 de țări.

iProspect face parte din Dentsu Aegis Network, o filială deținută în totalitate de Dentsu Inc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii