FacebookTwitterLinkedIn

Ioana Birta este un reputat specialist in domeniul financiar-contabil. Din 2013, Ioana a condus activitatile biroului EY Cluj-Napoca. In ultimii 10 ani, Ioana a activat in cadrul unor companii internationale de top din sfera auditului si serviciilor de consultanta. Ioana este membra ACCA si CAFR.

Nu sunt straina de activitatea companiilor din Grupul Teraplast, de aceea stiu ca ma  alatur unei echipe profesioniste si fac parte dintr-o companie stabila, cu sanse reale de crestere si de dezvoltare. Dupa mai bine de 10 ani in domeniul auditului financiar, ma bucur sa preiau acest rol, care imi va aduce diversitate si cu siguranta, noi provocari. Imi propun ca departamentul financiar al Teraplast sa adauge valoare business-ului si sa contribuie activ la crestere si dezvoltare”, a declarat Ioana Birta, noul Director Financiar TeraPlast Grup.

Edit Orban va coordona in continuare activitatile financiare ale subsidiarei TeraSteel.

Continuand mandatul de director financiar al TeraSteel voi asigura integrarea in grup a societatilor nou achizionate, avand in vedere ca TeraSteel Serbia si Depaco au domenii de activitate complementare. Cele doua businessuri noi tintesc in anul 2018 o cifra de afaceri de 70 milioane euro, astfel aportul lor la dezvoltarea grupului este esentiala. Experienta profesionala si cunostintele Ioanei Birta reprezinta un plus in cadrul departamentului financiar-contabil contribuind la atingerea obiectivelor economice ale Grupului Teraplast”, a declarat Edit Orban, director financiar TeraSteel.

In contextul cresterii complexitatii grupului, mai ales prin achizitia noilor fabricilor din Romania si Serbia, se impune cresterea echipei.Este dificil sa gasim specialisti doar in Bistrita. Avem in vedere dezvoltarea departamentelor de analiza financiara si marketing, in cadrul biroului din Cluj”, a declarat Mirela Pop, director general al TeraPlast.