Cautare
, Contributor

Forbes.com

500 miliardari |
|

Ioan Socea

Avere: 30-32 milioane de euro Vârsta: 58 de ani Reşedinţa: Cluj Domenii: Industrie, energie, sport

Dintre cei trei acţionari EnergoBit, Ioan Socea evită să apară în faţa presei. Deşi compania la care este acţionar în procente egale cu ceilalţi doi colegi (33,3%) are rezultate în creştere de la an la an, Ioan Socea nu vrea să vorbească despre ele. Sediul firmei se află în Parcul Tetarom I, unde firma se
va extinde.

EnergoBit a demarat în acest an construcţia unei fabrici de transformatoare electrice în parcul Tetarom I din Cluj, investiţia totală ridicându-se la aproximativ trei milioane de euro, bani din fonduri proprii. Pentru dotarea unităţii, cei trei acţionari urmează să acceseze fonduri europene.

Circa 30% din cifra totală de afaceri a grupului EnergoBit (97 milioane de euro în 2009) este obţinută din lucrările realizate în parcurile care produc energie regenerabilă.

Anul trecut, compania a realizat lucrări şi pentru Electrica Distribuţie Transilvania Sud  și Electrica Distribuţie Transilvania Nord sau  Transelectrica, a realizat totodată lucrări de iluminat pentru Autostrada Transilvania din municipiul Cluj-Napoca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii