Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Ioan Simion – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Ioan Simion Avere: 22-23 de milioane de euro Varsta: 66 de ani Resedinta: Prahova Domeniu/Companie: Industria petrolieră  

În acest an, Ioan Simion a sărbătorit 20 de ani de la crearea Confind, o companie specializată în fabricarea de construcţii metalice, cu rezultate destul de bune în 2010, dat fiind contextul economic. Confind a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 33 de milioane de euro, mai mare cu circa 30% faţă de anul anterior, şi un profit de 3,6 milioane de euro, aproape dublu faţă de 2009. Iar dacă ne raportăm la 2009, un an în care afacerile firmei se reduceau la jumătate comparativ cu anul anterior, pe fondul pierderii unor contracte, în special cu ţări din Vest, rezultatele sunt cu atât mai bune.

După pierderea pieţelor vestice, Simion a încercat să găsească alte destinaţii, avându-se în vedere ţări precum Argentina, Venezuela (cu unităţi de pompare) sau Iran, dar şi fostele state sovietice – unde sunt cerute în general scule de foraj pentru extracţie. Confind a fost înfiinţată în 1991. Simion a început producţia cu câteva maşini recondiţionate într-un spaţiu de producţie închiriat, activitatea diversificându-se de la an la an. Au urmat şi alte etape; în 1997, de exemplu, a debutat producţia de module containerizate, iar în 1998 a fost cumpărată Fabrica de Articole Tehnice din Cauciuc.

Vezi care era averea lui Ioan Simion în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii