Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Ioan Pastor

Avere: 17-18 milioane de euro Vârstă: 42 de ani Reşedinţă: Mureş Domeniu: Servicii anexe extracţiei petrolului şi gazelor naturale

Afaceristul din Târgu Mureş conduce, împreună cu prietenul lui Claudiu Ugran, una dintre cele mai puternice companii din domeniul extracţiei petrolului şi gazelor anturale. Pastor evită apariţiile în presă şi se axează mai mult pe conducerea businessului de la birou.

Principalele activităţi desfăşurate de Anvergo sunt cimentările şi lucrările cu fluide de foraj. Companiile puternice care lucrează în foraje participă la licitaţii, iar Anvergo le trimite câştigătorilor oferte de colaborare, dar în unele cazuri participă ca entitate separată la aceste licitaţii, dacă activităţile licitaţiilor sunt suficient de bine delimitate încât aceştia să poată preleua lucrările.

Pastor mai este asociat cu Ugran în compania Three Pharm, care are ca principal obiect de activitate distribuţia produselor medicale. Cei doi asociaţi au pornit la drum împreună în 1994, iar distribuţia echipamentelor medicale a fost primul business pe care l-au condus împreună. Ulterior, cei doi s-au reorientat către serviciile anexe extracţiei petrolului, afacere care a ajuns să le aducă în momentul de faţă venituri mai mari decât businessul iniţial. Afaceriştii din Târgu Mureş şi-au împărţit atribuţiile în cadrul firmelor, astfel încât Pastor conduce Anvergo, în timp ce Ugran se ocupă de managementul Three Pharm. Anvergo a încheiar anul trecut cu o cifră de afaceri de 23 milioane de euro şi un profit brut de 8,1 milioane euro. Pentru anul acesta, Anvergo ţinteşte menţinerea veniturilor şi a profitului la acelaşi nivel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii