Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Ioan Pastor – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Ioan Pastor Avere: 17-18 milioane de euro Varsta: 43 de ani Resedinta: Mureș Domeniu/Companie: Servicii anexe extracției petrolului și gazelor naturale  

Ioan Pastor conduce, alături de prietenul şi partenerul său de afaceri, Claudiu Ugran, compania Anvergo, specializată în servicii anexe extracţiei de petrol brut şi de gaze naturale. Totuşi, Pastor este cel care se ocupă activ de bunul mers al companiei, în timp ce Ugran coordonează Three Pharm, firmă importatoare de echipamente medicale. Deşi au un business de succes, cu profituri consistente, cei doi antreprenori nu vorbesc niciodată cu presa despre afacerile pe care le conduc.

Anvergo a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de 22,2 milioane de euro şi un profit de 6,15 milioane de euro, în condiţiile în care în 2009 au raportat venituri de 23 de milioane de euro şi un profit brut de 8 milioane de euro. Cei doi asociaţi au pornit la drum împreună în 1994, iar distribuţia echipamentelor medicale a fost primul business pe care l-au condus. Ulterior, cei doi s-au reorientat către serviciile anexe extracţiei petrolului, afacere care a ajuns să le aducă în momentul de faţă venituri mai mari decât businessul iniţial.

Potrivit presei locale, Anvergo a reuşit anul trecut să câştige o licitaţie organizată de Romgaz pentru modernizarea a opt sonde în Bilciurești, judeţul Dâmboviţa, şi Urziceni, judeţul Ialomiţa. Compania Anvergo, condusă de Pastor şi Ugran, va primi în urma acestui contract peste 9 milioane de euro.

Vezi care era averea lui Ioan Pastor în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii